Η Δημιουργια ειναι η μεγαλη μας Αγαπη !!

Η αρχή της Ιστορίας μας

Και τον Οκτώβρη του 2012  έρχεται μια μέρα ο Μιχάλης και μου λέει,ρε Βασίλη βρήκα έναν φοβερό χώρο στην πάνω στην Κολοκοτρώνη.Τι θα έλεγες να ανοίξουμε ένα cocktail bar το οποίο όμως θα διαφέρει από όλα τα άλλα.Αν το κάνουμε,θέλω να κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό το οποίο θα έχει κάτι το ξεχωριστό.

Αυτές οι τελευταίες λέξεις με έπεισαν να πω το ναι αμέσως και να ξεκινήσει ακριβώς μια μέρα μετά όλος ο σχεδιασμός για το The Bank Job  !!

Εμπνευση στον Μιχάλη για τον σχεδιασμό του αποτέλεσε το ότι στον συγκεκριμένο χώρο παλαιότερα γινόταν η καταμέτρηση των χρημάτων της των χρημάτων της Γενικής Τράπεζας.Ε δεν ήθελε και πολύ ο αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων και η φαντασία του άρχισε τα παιχνίδια της.

Και ξεκινάει και αφήνει τα τούβλα να φαίνονται,σωλήνες σιδερένιες να φαίνονται επίσης,οι τοίχοι πίσω από το μπαρ φθαρμένοι,το ταβάνι το έκανε να φαίνεται ταλαιπωρημένο και του έβαλε και  ένα σιδερένιο πλέγμα για να έχει και την άισθηση της φυλακής.

Οπότε το σχέδιο ήταν ξεκάθαρο από την αρχή : μέσα σε πολύ λίγα τετραγωνικά έχει φτιαχτεί ένα τρισδιάστατο σχέδιο για το πως μπορείς να ”ληστέψεις” τον χώρο αλλά και τις συνέπειες για το τι θα ”συμβεί” αν αποτύχεις.

Ετσι λοιπόν παρά το άγχος που είχα το όλο σχέδιο φαίνεται ότι ο κόσμος το αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και μου το έδιωξε από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας μας.

Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε από κοντά….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

 
 
previous next