Η Δημιουργια ειναι η μεγαλη μας Αγαπη !!

H Bάλια και το Gshop

H Bάλια και το Gshop

“Ευδοκία, θα έρθεις να δεις ένα μαγαζί που βρήκα στην Κολοκοτρώνη;.. Έχει καλό ενοίκιο, αλλά φοβάμαι μπας κι έχει πολλά προβλήματα και δεν το καταλάβω». «Έρχομαι». Ήρθε, το ενέκρινε, το φτιάξαμε –σχεδιασμός χώρου από κολλητές/αρχιτέκτονες Άννα και Ευδοκία- και κάπως ευχάριστα απότομα περάσαν 3 χρόνια.

Όταν άνοιξα το Gshop, η Κολοκοτρώνη δεν ήταν το επίκεντρο των χίπστερ. Διάολε, δεν υπήρχε καν ο όρος. Το Barley Cargo είχε μόλις ανοίξει. Το “9” άνοιξε λίγο μετά από εμάς. Το αδερφάκι Bank Job άνοιξε ένα χρόνο μετά. Βρέθηκα να ανοίγω μαγαζί όταν όλοι κλείναν. Φίλοι με λέγανε τρελή, επειδή έκανα ξάνοιγμα εν μέσω κρίσης. Όμως, το άνοιξα ως «μαγαζί κρίσης» –με χαμηλές τιμές και προσιτά, καλόγουστα είδη- και ο κόσμος ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή.

Μου αρέσει που κοντοστέκονται και χαζεύουν τη βιτρίνα. Μου αρέσει να την στήνω, να κουνάω τα πράγματα κάθε μέρα και να κρεμάω επιδαπέδια φωτιστικά (όπως γάτες, ή μήλα, τα οποία προορίζονται –κανονικά- για το πάτωμα), τα οποία μετά μου ζητάει ο πελάτης να τα αγοράσει «έτσι όπως είναι». «Μα, δεν είναι για κρέμασμα», απαντάω εγώ. «Έτσι το θέλω, όπως το έχετε εσείς θα το βάλω». Τι να πω, έχει δίκιο. Χαμογελάω.

Το μαγαζί είναι πολύχρωμο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας είναι ανάλαφρα, αλλά δυνατά. Το fiberglass -το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένες οι μπάλες/σήμα κατατεθέν του Gshop- είναι πολύ ντούρο υλικό, αν και τρομερά ελαφρύ. Έχουν όλα σχεδιαστεί βάσει δικών μας design και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό.

Γενικά, θέλω να είμαι στη ζωή μου όπως τα φωτιστικά από fiberglass: ανάλαφρη, αλλά από άθραυστο υλικό.

Gshop είναι αυτό… Όσο το αγαπώ, θα με αγαπάει πίσω. <3

 

Gshop

Κολοκοτρώνη 15, Σύνταγμα

210 3233181

www.gshopspot.gr

www.etsy.com/shop/GshopAthens

www.facebook.com/pages/Gshop/197418650336239

Cincopa WordPress plugin

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

 
 
previous next