Η Δημιουργια ειναι η μεγαλη μας Αγαπη !!

Η μεγάλη γιορτή του Athens Fine Drinking by World Class

athens-fine-drinkingΤο καλοκαίρι του 2016 ξεκινάει δυναμικά, από την 1η μέχρι τις 4 Ιουνίου η ατμόσφαιρα του ιστορικού κέντρου θα δονείται από τα χτυπήματα των shakers.

Το κτήριο όπου στεγαζόταν το παλαιό χρηματιστήριο στην όδο Σοφοκλέους 10 αλλάζει την εσωτερική του όψη για 4 ημέρες και γίνεται ένα τεράστιο pop up bar σε συνεργασία με τα 23 κορυφαία bars της πόλης.

Η γιορτή του Athens Fine Drinking by World Class με μία λέξη θα είναι : Φάντασμαγορική!

Η μεγάλη  γιορτή θα ξεκινήσει από το παλαιό χρηματιστήριο στο οποίο 6 pop up bars θα δημιουργούν μοναδικά cocktails για τους επισκέπτες  ενώ παράλληλα από κορυφαίους επαγγελματίες στον χώρο του bartending θα γίνονται παρουσιάσεις  για την κουλτούρα του Fine Drinking.

Γιορτή χωρίς μουσική γίνεται ? Φυσικά και όχι και για αυτό το λόγο την μουσική επιμελούνται κορυφαίοι ράδιοφωνικοί παραγωγοί από κορυφαίους μουσικούς σταθμούς όπως Rock FM 96,9, Best 92,6 και  En Lefko 87,7.

Η βάση του μεγάλου event είναι στο παλαιό χρηματιστήριο όμως δεν σταματάει εκεί, τις ίδιες μέρες συμμετέχουν και 23 κορυφαία bar του Ιστορικού Κέντρου στα οποία μπορείς να απολάυσεις μοναδικά cocktails  σε σούπερ τιμή που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά και μόνο για το Athens Fine Drinking !

Για να ζήσεις από κοντά την μεγάλη γιορτή το εισιτήριο είναι στο συμβολικό ποσό των 10€ με τα οποία θα εξασφαλίσεις την είσοδο σου και για τις 4 ημέρες, 2 cocktails στο Pop up bar και ένα κουπόνι με 5€ έκπτωση για το επόμενο ταξί που θα πάρεις μέσω της εφαρμογής Taxibeat. Επίσης μπορείς να απολαύσεις μοναδικά ποτά στα 23 συνεργαζόμενα bars σε προνομιακή τιμή. 

 Οι ώρες λειτουργίας του Pop up bar στο θα είναι από τις 19.00 ως τις 24.00 και τα 23 συνεργαζόμενα bars είναι : The Bank Job, 42, 360, A for Athens, Bar de Theatre, Grand Bretagne( Alexander’s Bar, Alexander’s Cigar Lounge, Roof Garden Bar & Bar 8), Baba au Rum, Dizzy Mo, Faust, Odori, Drunk Sinatra, 7 Jokers, Six D.O.G.S, Toy Cafe, Φουαρ, Zonars, The Clumsies, The Trap, Rehab

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

 
 
previous next