Η Δημιουργια ειναι η μεγαλη μας Αγαπη !!

Είδαμε την θεατρική παράσταση “Ο Πουπουλένιος”.

Ο Πουπουλένιος-The Bank JobΠαρακολουθήσαμε την θεατρική παράσταση “Ο Πουπουλένιος” στο Θέατρο Αθηνών στην οποία παίζουν οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νίκος Κουρής, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Θα λέγαμε ότι είναι μια παράσταση που τα έχει ολα.Εχει δραματικές καταστάσεις οι οποίες σου δημιουργούν αγωνία και στρες, έχει αφηγηματικές διηγήσεις ιστορίας μέσα στο σενάριο όπου σε κάνουν να νιώθεις ότι διαβάζεις ένα βιβλίο με ζωντανές εικόνες και  στιγμές σαρκαστικού χιούμορ μεταξύ των πρωταγωνιστών.

 Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στον ρόλο του συγγραφέα της ιστορίας παίζει πολύ καλά σε όλες τις αλλαγές εντός του ρόλου του(ανακρινόμενου,αφηγητή και στοργικού αδελφού), ο Νίκος Κουρής υποστηρίζει πολύ καλά τον ρόλο του σοβαρού και επαγγελματία αστυνομικού,ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος παίζει τέλεια τον λίγο τρελό-σοβαρό αστυνομικό που φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με την ψυχολογία του και μέσα στην “τρελαμένη” του σοβαρότητα κάποιες στιγμές μοιράζει άφθονο γελιο και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος δίνει ρέστα στον ρόλο του αδελφού όπου είναι ενα κλικ πιο κάτω στην σκέψη και αντίληψη των πραγμάτων από τους φυσιολογικούς ανθρώπους.

Υπόθεση:Ενας συγγραφέας ανακρίνεται από δύο αστυνομικούς ερευνητές για τις όντως αρκετά παράξενες ιστορίες που έχει γράψει όπου σε αυτές πρωταγωνιστικό ρόλο έχουνε μικρά παιδιά.Κάποιες από αυτές τις ιστορίες γίνανε πραγματικότητα στην πόλη και εκεί ξεκινάει η έρευνα.

 Θα μας άρεσε  στις στιγμές που διαδραματίζεται η ανάκριση του συγγραφέα να ήταν ο φωτισμός λίγο πιο σκοτείνος .Πιστεύουμε με αυτήν τη μικρή λεπτομέρεια οτι η ένταση που προσφέρουν κάποιες σκηνές θα έφταναν τα συναισθήματα των θεατών στο απόγειο.

 Αν έχετε δει την παράσταση θα θέλαμε να ακούσουμε τα δικά σας σχόλια για τις δικές μας ανησυχίες και για το σύνολο του έργου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

 
 
previous next